Elohim opleiding vergoed door werkgever?

Steeds meer studenten bij het Elohim Centre krijgen hun opleiding vergoed door hun werkgever. Is dit ook iets voor jou?

Onderstaand de belangrijkste informatie voor je werkgever (of het UWV) en jou op een rij:

test

test2

De opleiding

Het Elohim Centre verzorgt visionaire, multidimensionale opleidingen en cursussen (workshops) die rechtstreeks bijdragen aan de vak- en beroepsuitoefening in het huidige of toekomstig werk van de student. De visionaire workshops en beroepsopleidingen zijn, naast het aspect van healing-reading-coaching, vooral gericht op het vormgeven van innerlijk leiderschap, nieuwetijdsmanagement, non-duale organisatievoering en het leren van subtiele communicatieve vaardigheden (ook op het gebied van onuitgesproken gedachten, gevoelens en sferen). De opleidingen focussen op het leren werken en/of leidinggeven en omgaan met elkaar vanuit de non-duale Ware Natuur en Nieuwetijdsgeest. Dit brengt meer authenticiteit, vreugde, inspiratie, communicatie en bezieling. De opleiding bestaat uit een aantal thematische workshops. In iedere workshop  ontvangt de student healing en transmissies en wordt uitgenodigd om de ontvangen inzichten direct toe te passen in praktische oefeningen.

 

Wat verandert er in je werkhouding?

Het wakker worden van deze inzichten en transformerende krachten maken dat je als student  grote stappen zult zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd zul je merken dat de inzichten die je opdoet ook een enorme (positieve) invloed krijgen in je dagelijkse leven en werk. Je zult sterker in je eigen kracht en je natuurlijke, innerlijke leiderschap gaan staan. Hierdoor ben je krachtiger aanwezig op het werk en kun je meer gedaan krijgen. Je krijgt een heldere focus  over waar je naar toe gaat, en een nieuw bewustzijn over de functie van jouw eigen ikje (je ego stuk) en je rol binnen het grotere geheel, de organisatie. Je zult ervaren hoe het voelt om samen met elkaar te werken aan een betere nieuwe wereld. Je leert jouw eigen Essentie en kwaliteiten beter herkennen zodat je deze op een liefdevolle wijze in kunt zetten voor je eigen levensdoel en dat van de organisatie.

 

Wat doet de opleiding met jouw energiebalans en werkplezier?

Bij het Elohim Centre en de workshops gaat het om elkaar te helpen naar de diepere lagen van jezelf om van daaruit te werken. Om meer voelend dan begrijpend te worden en je te richten op je levenskracht, bezieling en bestemming. Je verstand doet dan nog steeds gewoon mee, maar is dienstbaar geworden aan het grotere geheel. En dat is Vreugde en manifestatiekracht. Wanneer je leert om op deze manier vanuit deze diepere lagen te werken ontwikkel je een werkhouding waarmee je meer in staat bent om jouw sensitieve vermogens, leiderschapskwaliteiten of inzichten op een opbouwende manier in te zetten in jouw werk. Je leert je om je collega’s en team op een liefdevolle en directe manier te stimuleren, spiegelen en (bege)leiden. Dit doe je niet (meer) vanuit een weggeefstand en ego, maar vanuit een sterke innerlijk verankering in  jouw Ware Zelf.  Je energie niveau groeit hierdoor en je bent in staat om je kwaliteiten steeds beter in te zetten.

 

Hoe werkt het praktisch?

De meeste organisaties kennen een cyclus van functioneringsgesprekken, gekoppeld aan een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Je kunt met jouw leidinggevende of de afdeling personeelszaken bespreken hoe deze opleiding bij kan dragen aan jouw loopbaanontwikkeling.

Mogelijk kun je een (gedeeltelijke) vergoeding krijgen voor het volgen van de opleiding.

Het Elohim Centre is een door CRKBO geregistreerd beroepsinstituut. Iedere workshop wordt afgesloten met een certificaat en na het behalen van de volledige opleiding ontvang je een einddiploma.

Meer informatie over de inhoud van de opleiding is te vinden op onze website.

Jouw werkgever of UWV consulent kan, wanneer hij/zij nog wat meer informatie  over de opleiding wil, contact met ons opnemen. Dit kan met Willeke Jansen.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 

Kort samengevat brengt de Elohim opleiding jou en je werkgever:

  • Meer innerlijk vrede, balans en energie in je functioneren
  • Minder (zelf)oordelen, energieverlies en onzekerheid
  • Meer geloven in, en kunnen inzetten van, je eigen kwaliteiten
  • Meer (innerlijk) leiderschap
  • Meer aanwezig op het werk en in de omgang met anderen
  • Positieve en opbouwende rol binnen de organisatie
  • Minder problemen met autoriteit
  • Een besef van het grotere geheel van de organisatie en de nieuwe samenleving

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.